Elevberättelser

En av mina elever tog spontant ett initiativ till att berätta om sin utveckling som elev i Alexanderteknik hos mig. Hon gjorde det i form av ett inlägg för sina vänner på Facebook. Jag tog det som ett tecken på, att det nu kunde vara dags för mig att lägga till ännu en sida på min hemsida klangrum.se; nämligen med rubriken Elevberättelser.

Här kommer nu alltså först Annas berättelse (hon har givit mig sitt tillstånd att publicera den). Den kommer att följas av fler elevberättelser framöver…

 Annas_Facebookinlagg_160528 (1)

 Här följer nu ytterligare en elevberättelse, av Rebecca:

Alexandertekniken hjälper mig att utveckla en god balans kroppsligt och själsligt. Min ökade förmåga till inre samling hjälper mig att hantera situationer med hög stress, både i arbetet och i livet för övrigt. Min inre samling och balans kommer mig också till godo vid t ex löpning och ridning. Då jag rider Centrerad ridning kan jag med stor behållning använda mig av alexanderteknikens principer.

 

Margareta berättar:

Mindre ledvärk, mindre migrän, mindre värk vid ansträngning, bättre sömn, viktnedgång; det är hittills resultatet efter drygt 1,5 års alexanderlektioner. Jag har lärt mig att känna igen situationer där jag spänner muskler i onödan och jag kan nu ofta bryta invanda mönster av stress och spänning.